impelimps sted

en imp krysser sitt nett

Når jeg vil dele med deg

Posted by impelimp den oktober 18, 2007

Jeg kan kjenne meg selv.

Ansiktet. Håret. Bena. Hendene.

Det er en merkelig følelse å være tilstede i seg. Vite at når jeg blygt ser på deg, kan det hende at du titter tilbake. Det er rart å vite at kan hende tenker du ikke på meg i det hele tatt.  Du retter muligens ikke et blikk i min retning og aner ingenting om at jeg står ved siden av deg og venter på at vi to skal snakke. 

Når du ser på meg, blir jeg i det samme litt mer av meg selv. Jeg ønsker sterkere å være tilstede i din dag, og gir bittelitt mer av meg for å kjenne. I små korte øyeblikk danser du med skjerfet ditt foran blikket mitt, og jeg ler av deg. Du danser, selv om du sitter helt stille der borte ved veggen. Det virker som du ikke tenker. Men det gjør du jo. Jeg tror ikke på at det kan være tomt hos noen. Hvis det er tomt, må jo tomt komme av noe og noe kan ikke komme av tomhet.

Jeg skjønner at jeg er her og du er der. Jeg skjønner at du er her og jeg er der, og at vi to sammen på en eller annen måte kan finne hverandre. Ikke finne sammen slik at vi skal gifte oss, eller formere oss eller tvinne fingre mens vi sitter der.

Være sammen slik at vi kan snakke. Drikke kaffe.

Være sosiale mens vi tenker på det som vi til stadighet selv tenker på. Det vi til stadighet selv tenker på, kan vi kanskje dele. Dele med hverandre slik at vi litt lettere kan forstå hvorfor du kjenner deg som deg, og jeg som meg. Ved  å vise bittelitt av det vi har sammen der inne. Vi to kan kanskje åpnes. Åpnes til noe fint og holdbart.

Vi kan speile oss i hverandre. På den måten får jeg en litt større følelse av meg, og jeg tror og håper at du kan få en litt videre følelse av deg.

Det er tanken min, da.

Men det er bare sammen med deg at jeg kan finne ut om den stemmer.

3 kommentar til “Når jeg vil dele med deg”

  1. emelie said

    Jeg likte teksten 🙂

  2. impen said

    Det var hyggelig å høre.

  3. Avil said

    Eg har tagga deg til superkommersiell supertabloid sexy HOT HUNKS-liste! Kom igjen! Juhu!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: