impelimps sted

en imp krysser sitt nett

Når det skjer

Posted by impelimp den april 9, 2007

Jeg tror ikke at jeg tar lett på hendelser. Det slår meg heller ikke at jeg kommer med sleivete kommentarer der det ikke er på sin plass og vice versa. Som regel er reaksjonene mine godt tilpasset situasjonen om man kan kalle noe det, og jeg er ikke den som roper høyest eller higer etter all oppmerksomhet. Det gjelder spesielt i jobbsammenheng og kan kanskje være litt mindre sant når det kommer til festligheter og hvis jeg skulle slumpe borti å ønske meg veldig en av det motsatte kjønn.

Derfor ble jeg overrasket over meg selv i dag. Noe skjedde. Jeg ble så innmari redd og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Tiden sto stille, jeg handlet, men kjente at jeg ikke var tilstede i mine egne bevegelser. Hendene mine utførte nødvendige prosedyrer, alarmer ble utløst og folk kom til. Jeg vet ikke om jeg trodde at noe slikt kunne skje, eller at jeg innbilte meg at jeg kan styre andres handlinger og at slikt ikke vil skje med meg  tilstede. Jeg tror ikke på det siste. Samtidig slår det meg at jeg er glad for at jeg handler selv om jeg tror at jeg ikke tenker, og at kroppen min tydeligvis har en slags autopilot. Fort hjem og lite tid til samtale er ikke bra, og jeg tror jeg skal dra innom en tur i morgen. For å fortelle min versjon.

2 kommentar til “Når det skjer”

  1. anafantastika said

    Jeg kjenner følelsen, ofte er de som går og venter på det verste de beste til å takle sånne episoder, fordi vi er forberedt. Og ja, du må snakke og fortelle det er kjempeviktig!

  2. impen said

    Veldig viktig. Jeg dro innom og ringte også en kollega. Det løste opp litt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: