impelimps sted

en imp krysser sitt nett

Svømmehaller i Osloby

Posted by impelimp den januar 10, 2007

Interessen for å bevege seg i det våte element er vekket. Jeg og en venninne har bestemt oss for å forsøke alle haller i Oslo. Uoffisielt har jeg påberopt meg å lage en uhøytidlig kåring av den beste. De beste? Man vet jo aldri.

Først ut: Holmlia bad. 

http://www.kultur-og-idrettsetaten.oslo.kommune.no/oslobadene/holmlia_bad/

Service: Først ufattelig dårlig. Sint mann i billettluke som bryskt lurer på om vi er korte i nøtta fordi vi ikke visste at man ikke kan betale med kort i billettluka. To spake jenter spør etter nærmeste minibank og det er tydelig at han synes at vi er ufattelig dumme da han utbryter: «Selvfølgelig har vi minibank. To minutter å gå. Rett ved Meny. Opp bakken. » Vi står inni fjellhallen og har verken sett bakke eller butikk og kommer med et stille; «ok». Vi klarte å finne frem til banken, fikk tatt ut penger og betalte til samme mann. Det virker da som han har tenkt seg litt om for han peker og gestikulerer voldsomt da han skal vise oss veien til garderoben. Humøret må ha bedret seg betraktelig.

Garderobe: Gamle skap hvor nøkkelbånd er morkne, og det er først på skap nummer tre jeg klarer å få låst døra. Pluss for stor garderobe og eneavkledningsrom for de virkelig sjenerte.

Basseng: 25 meter. Passe varmt. Litt rar lukt, kanskje ikke like kloret som andre basseng? Vi ble ikke helt enige. Fint inndelt, plass til barn på ene siden og stor svømmebane hvor vi kunne utfolde oss.

Dusjer: Greit. Ferdiginnstilt varme, rent og pent. Ingen umiddelbar redsel for fotsopp.

Badstue: Helt greit. Ikke i overkant varmt, heller ikke spesielt stor. Lite folksom, så vi fikk tid til litt utsvetting og skravling.

Totalt: Godkjent pluss.

Én kommentar til “Svømmehaller i Osloby”

  1. Cars said

    just passing thru….

    Gotta love yahoo, very neat website. Thanks alot….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: